Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Λάσο

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Λάσο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2022 17:20
Ο προπονητής της μπασκετικής Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου το πρωί της Κυριακής (5/6) και έχει διακομιστεί σε κλινική της Μαδρίτης.

Σοκαριστική είδηση από την Ισπανία, καθώς όπως ενημέρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής της μπασκετικής ομάδας, Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου, νωρίς την Κυριακή (5/6) και έχει διακομιστεί σε κλινική της Μαδρίτης.

Στην ανακοίνωση δεν παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 54χρονου, με την Marca πάντως να υπογραμμίζει ότι αυτή είναι σταθερή.

Όπως αναφέρει το ισπανικό δημοσίευμα, ο Λάσο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες αλλά άρχισε να νιώθει άσχημα νωρίς το πρωί της Κυριακής και να εμφανίζει τα πρώτα συμπτώματα. Νωρίτερα στη σεζόν, χρειάστηκε να μείνει εκτός αρκετών αγώνων αφού βρέθηκε θετικός στον COVID στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2011 και έχει οδηγήσει τη «βασίλισσα» σε 5 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα και 2 κατακτήσεις Euroleague.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.