Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μέσι διέλυσε μόνος του την Εσθονία με πέντε γκολ! (video)

Ο Μέσι διέλυσε μόνος του την Εσθονία με πέντε γκολ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2022 22:57
Η Αργεντινή διέλυσε με 5-0 την Εσθονία σε φιλικό παιχνίδι στην Παμπλόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει και τα πέντε γκολ της «αλμπισελέστε»!

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Finalissima στο «Γουέμπλεϊ», η Αργεντινή έδωσε και φιλικό ματς με την Εσθονία στην Παμπλόνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ του Κατάρ. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε υγιή περίπατο της «αλμπισελέστε» η οποία επικράτησε με 5-0 της αντιπάλου της, με τον Λιονέλ Μέσι να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής σκοράροντας και τα 5 τέρματα!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ έξω από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο ίδιος μπήκε καυτός και στο δεύτερο μέρος, κάνοντας το 3-0 στο 47’ με πλασέ στην κίνηση ενώ στο 71’ έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Εσθονών και σκόραρε από κοντά για το 4-0. Πέντε λεπτά μετά ολοκλήρωσε το πενταρέ με σουτ από το ύψος του πέναλτι έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Εσθονίας.

Ο Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην Εθνική Αργεντινής που πετυχαίνει πέντε γκολ σ' ένα παιχνίδι, φτάνοντας έτσι τα 86 με την Εθνική ομάδα. Παράλληλα, η «αλμπισελέστε» επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 33 παιχνίδια, λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ.

Το χατ-τρικ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.