Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Οι Ισπανοί «στέλνουν» τον Αραούχο πίσω στην Λας Πάλμας - Διαψεύδει η Ένωση

ΑΕΚ: Οι Ισπανοί «στέλνουν» τον Αραούχο πίσω στην Λας Πάλμας - Διαψεύδει η Ένωση

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
8/6/2022 13:20
Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επαφές της ΑΕΚ με την Λας Πάλμας ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία ο Σέρχιο Αραούχο, με την Ένωση ωστόσο να διαψεύδει.

«Φωτιά» από το... πουθενά βάζουν οι Ισπανοί, καθώς παρουσιάζουν τον Σέρχιο Αραούχο, ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στην Λας Πάλμας. Ο Αργνετινός στράικερ, που είναι και ο αγαπημένος της «κιτρινόμαυρης» κερκίδας, δεν έχει δείξει τάσεις φυγής, αλλά σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα «dlaspalmas.net» είναι κοντά στην επιστροφή του στην ομάδα των Κανάριων Νήσων.

«Οι δύο πλευρές θέλουν, αν και αυτήν την στιγμή υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ του ελληνικού συλλόγου και της Λας Πάλμας», τονίζουν.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Αρδιέλ Αλμέιδα επίσης έκανε σχετική ανάρτηση που αναφέρει: «Η Λας Πάλμας πολύ κοντά στο να σφραγίσει την επιστροφή του Αραούχο. Ο σύλλογος θα παραιτηθεί από το υπόλοιπο που έχει η ΑΕΚ για την απόκτησή του (750.000 ευρώ) για να τον κάνει ξανά δικό της».

Από πλευράς ΑΕΚ πάντως υπήρξε άμεσα διάψευση, αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο ως το 2024 και υπολογίζεται κανονικά από τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ τονίζεται πως δεν υπάρχει κάποια οφειλή για την μεταγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.