Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Θέλει Καμαρά και Σισέ στη Μόντσα ο Μοντεστό»

Ολυμπιακός: «Θέλει Καμαρά και Σισέ στη Μόντσα ο Μοντεστό»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/6/2022 22:13
Ο Φρανσουά Μοντεστό μετακομίζει από τον Ολυμπιακό στη Μόντσα και οι Ιταλοί... έπιασαν δουλειά δημιουργώντας ήδη τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια τα οποία μένει να φανούν αν έχουν βάση.

Ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από τους νεοφώτιστους στα «μεγάλα σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να έχει γνωστοποιήσει τη συμφωνία που υπάρχει από την Τρίτη (7/6).

Σύμφωνα με το «Sky Italia» ο Μοντεστό δεν θα μετακομίσει μόνος του στην ομάδα της γειτονικής χώρας αλλά σκοπεύει να πάρει μαζί του και δύο παίκτες τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε για αμφότερους ήταν ο ίδιος αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτησή τους.

Ο λόγος φυσικά για τον μέσο Μαντί Καμαρά και τον σέντερ μπακ Παπέ Αμπού Σισέ. Ο πρώτος «έπιασε» λιμάνι το 2018 και ο δεύτερος ένα χρόνο νωρίτερα.

Ο Καμαρά δεν πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του αλλά η τιμή του κινείται κοντά στα 13.000.000 ευρώ, την ώρα που η αντίστοιχη του Σενεγαλέζου στόπερ είναι κοντά στα 8.000.000.

Το βέβαιο είναι ότι η Μόντσα σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του κλαμπ, δίχως να υπάρχει η παραμικρή επίσημη κρούση μέχρι τώρα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.