Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερνάρντο Σίλβα για Μπαρτσελόνα: «Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα»

Μπερνάρντο Σίλβα για Μπαρτσελόνα: «Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2022 02:11
Ο Μπερνάρντο Σίλβα ρωτήθηκε για το φερόμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του, με τον Πορτογάλο επιθετικό χαφ να μην διαψεύδει τα σενάρια.

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα φέρεται ότι βρίσκεται ο Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Τσάβι να παρουσιάζεται ότι έχει τον Πορτογάλο επιθετικό χαφ στην κορυφή της λίστας του.
Όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί είχαν συνάντηση με τον ατζέντη του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες, με πρώτο αντικείμενο συζήτησης το ενδεχόμενο απόκτησής του από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε σχετικά μετά το παιχνίδι της Πορτογαλίας με την Τσεχία για το Nations League, με τον ίδιο να μην διαψεύδει τα σενάρια: «Συμφωνία με Μπαρτσελόνα; Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω τίποτα. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα δούμε τι θα συμβεί». Υπενθυμίζεται πως η Πορτογαλία έχει άλλο ένα παιχνίδι τον Ιούνιο, αυτό με την Ελβετία εκτός έδρας.

Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια πρόταση της Μπαρτσελόνα, παρά μόνο ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Εκτιμάται ότι η μεταγραφή ενδέχεται να προχωρήσει μόνο εάν πωληθεί ο Φρένκι Ντε Γιονγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.