Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέχτηκε τη μείωση και ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ο Σέρχι Ρομπέρτο

Δέχτηκε τη μείωση και ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα ο Σέρχι Ρομπέρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2022 16:03
Ο Σέρχι Ρομπέρτο παραμένει στην Μπαρτσελόνα και για την επόμενη σεζόν δεχόμενος τη νέα μείωση μισθού που του προτάθηκε από τη διοίκηση.

Παίκτης της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι ο Σέρχι Ρομπέρτο ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) έβαλε την υπογραφή του σε νέο μονοετές συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Ο 30χρονος μπακ-χαφ που έχασε μεγάλο κομμάτι της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού δέχτηκε την μείωση μισθού που του πρότεινε η διοίκηση προκειμένου να… συμμαζευτούν τα οικονομικά του συλλόγου και να επέλθει ισορροπία σε σχέση με την διοίκηση του Μπαρτομέου.

Όπως αποκαλύπτει η καταλανική Sport, το νέο συμβόλαιο του Σέρχι Ρομπέρτο θα του αποφέρει 5 εκατ. ευρώ μεικτά το χρόνο, με τη μείωση να είναι περισσότερη από τη μισή σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο. Τα μπόνους επίσης έχουν μειωθεί. Παράλληλα στο συμβόλαιο του τοποθετήθηκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 400 εκατ. ευρώ.

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος. Ο Τσάβι μου είπε να αφήσω πίσω μου τον τραυματισμό. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξε αυτοπεποίθηση. Θα ανταποδώσω με αποτελέσματα στο χορτάρι. Είμαι σ’ αυτόν τον σύλλογο για το μισό της ζωής μου και ελπίζω να το απολαύσω ξανά και να φέρω χαρά στους οπαδούς. Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας», δήλωσε ο διεθνής άσος μετά τις υπογραφές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.