Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Θεσσαλονίκη ο Κουαλιάτα: «Πάμε ΠΑΟΚάρα» (video)

Στην Θεσσαλονίκη ο Κουαλιάτα: «Πάμε ΠΑΟΚάρα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2022 19:11
Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Νικολάς Κουαλιάτα προκειμένου να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά». «Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ», δήλωσε ο Ουρουγουανός.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Νικολάς Κουαλιάτα να ντυθεί στα ασπρόμαρα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός χαφ έφτασε το απόγευμα της Κυριακής (12/6) στην Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο 22χρονος που έχει ήδη ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής του από τους Μοντεβιδέο Γουόντερερς αγγίζει περίπου τα 2 εκατ. ευρώ.

Μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο, ο Κουαλιάτα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα είμαι στην ομάδα για τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μια κορυφαία ομάδα, είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τον Ιανουάριο ο Μπότο προσέγγισε τον ατζέντη μου, από εκείνη την πρώτη επαφή ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Δεν είχα αμφιβολίες όταν έμαθα για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Πάμε ΠΑΟΚάρα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.