Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούρτιτς: «Η χειρονομία πήγαινε στους δημοσιογράφους, όχι στους Σέρβους» (video)

Κούρτιτς: «Η χειρονομία πήγαινε στους δημοσιογράφους, όχι στους Σέρβους» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/6/2022 16:42
Ο Γιασμίν Κούρτιτς έκανε μία άσεμνη χειρονομία αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Σλοβενίας με τη Σερβία και δημιουργήθηκε παρεξήγηση.

Οι Σλοβένοι απογοητεύουν στο Nations League αλλά έβγαλαν αντίδραση στο ματς με τους Σέρβους, «γυρνώντας» από 0-2 κι αποσπώντας τελικά ισοπαλία 2-2.

Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Γιασμίν Κούρτιτς του ΠΑΟΚ έκανε την άσεμνη χειρονομία που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:



Όπως ήταν λογικό, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι αποδέκτες ήταν Σέρβοι, με τον συμπαίκτη του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης Αντρίγια Ζίβκοβιτς να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Παρ' όλα αυτά ο Κούρτιτς τοποθετήθηκε τη Δευτέρα (13/6) και ξεκαθάρισε ότι η χειρονομία είχε ως στόχο τους Σλοβένους δημοσιογράφους, λόγω της αυστηρής κριτικής που έχουν ασκήσει σ' εκείνον και τους συμπαίκτες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Η χειρονομία μου δεν απευθυνόταν στους παίκτες και τους οπαδούς της Σερβίας, αλλά σε δημοσιογράφους από τη Σλοβενία, που έγραψαν σε πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας για «παίκτες χωρίς αρ@@@α ». Σέβομαι τους φιλάθλους από τη Σερβία, δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους παίκτες, έχω παίξει με πολλούς και είναι φίλοι μου. Η χειρονομία μου παρερμηνεύτηκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.