Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Η Βέροια τιμωρείται από τον Θεό, έκλεψε τον τίτλο από την ΑΕΛ»

Κούγιας: «Η Βέροια τιμωρείται από τον Θεό, έκλεψε τον τίτλο από την ΑΕΛ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2022 21:23
Ο Αλέξης Κούγιας απάντησες στις δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας, Παύλου Δερμιτζάκη, δηλώνοντας ότι η ομάδα της Ημαθίας «τιμωρείται από τον Θεό γιατί έκλεψε το πρωτάθλημα από την πραγματική πρωταθλήτρια την ΑΕΛ».

Η Βέροια ηττήθηκε με 2-1 από την Λαμία εντός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ για την τελευταία θέση που οδηγεί στην Σούπερ Λιγκ. Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε το παράπονο του για τη συμμετοχή της ομάδας σε δύο μπαράζ παρά το γεγονός πως τερμάτισε πρώτη στον βόριο όμιλο της Super League 2. Ανέφερε μάλιστα μεταξύ άλλων πως: «Εμείς σαν πρωταθλητές τιμωρούμαστε κατά ριπάς. Οτιδήποτε έχουμε κάνει καλό όλον αυτό το χρόνο, έχουμε τιμωρία να παίξουμε για τον υπερπρωταθλητή, να παίξουμε με μια ομάδα Super League με ό,τι αυτό συνεπάγεται (…) Αυτή είναι η τιμωρία γιατί κάναμε πρωταθλητισμό».

Η δήλωση του προκάλεσε την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως η Βέροια τιμωρείται από τον Θεό διότι έκλεψε το πρωτάθλημα από τους «βυσσινί».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

Διάβασα τις δακρύβρεκτες δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας Παύλου Δερμιτζάκη περί δήθεν τιμωρίας της Βέροιας, γιατί δήθεν πήρε το πρωτάθλημα στον όμιλο μας.

Η Βέροια δεν τιμωρείται από τις ποδοσφαιρικές αρχές γιατί πήρε το πρωτάθλημα, αλλά τιμωρείται από τον Θεό γιατί έκλεψε το πρωτάθλημα από την πραγματική πρωταθλήτρια την ΑΕΛ, με τα 9 ανύπαρκτα πέναλτι και τα 8 γκολ οφσάιντ που πέτυχε αλλά και τους 6 πόντους που πήρε από τον ΠΑΟΚ Β’ όταν αυτός έβαζε στους μεταξύ τους αγώνες παιδάκια και απέναντι σε εμάς επαγγελματίες της πρώτης ομάδας.

Ο Θεός βλέπει και τιμωρεί και όπως έχω δηλώσει και άλλη φορά όποιος με πείραξε στο ποδόσφαιρο μετά από λίγο εξαφανίσθηκε.

Έτσι θα γίνει και τώρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.