Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί Σεν Ζερμέν: Παίρνει το «διαμάντι» Βιτίνια από την Πόρτο

Παρί Σεν Ζερμέν: Παίρνει το «διαμάντι» Βιτίνια από την Πόρτο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/6/2022 16:06
Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για την πρώτη της μεταγραφική κίνηση το φετινό καλοκαίρι κι αυτή θα είναι η απόκτηση του Βιτίνια από την Πόρτο.

Πρόκειται για έναν 22χρονο κεντρικό χαφ ο οποίος έλαμψε την περσινή σεζόν στους «δράκους» και τους βοήθησε πολύ σημαντικά για να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του νταμπλ στην Πορτογαλία.

Αν και βραχύσωμος, ο Βιτίνια αποτέλεσε τον «εγκέφαλο» της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και κέρδισε την εμπιστοσύνη του τελευταίου και μία μόνιμη θέση βασικού στην ενδεκάδα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πωληθεί το χειμώνα στη Ρόμα, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ο νεαρός άσος μάλιστα τράβηξε τα βλέμματα και του Φερνάντο Σάντος, με τον τεχνικό της Εθνικής Πορτογαλίας να τον καλεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου και να καταγράφει τις τρεις πρώτες συμμετοχές του με την Εθνική Ανδρών.

Ο καινούριος τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λουίς Κάμπος, ήθελε να ξεκινήσει τις μεταγραφές από τη χώρα του και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να τελειώσει το θέμα κι επίσημα.

Τις προηγούμενες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφερόταν για τον Βιτίνια, όμως σύμφωνα με τον Ρομάνο αυτή δεν ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάντως ο Βιτίνια έχει εμπειρία κι από το Νησί, μια και τη σεζόν 2020-21 έπαιξε στην Αγγλία και τη Γουλβς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.