Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξετάζει Στέρλινγκ η Τσέλσι

Εξετάζει Στέρλινγκ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2022 14:30
Την περίπτωση του Ραχίμ Στέρλινγκ για την ενίσχυση της επίθεσης φέρεται ότι εξετάζει η Τσέλσι, με ορισμένα δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο πως οι Λονδρέζοι είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να κλείσουν τη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Άγγλο άσο έναντι 35 εκατ. λίρες.

Η Τσέλσι κινείται στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ και από τη στιγμή που η περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ παρουσιάζει επιπλοκές, οι Λονδρέζοι φαίνεται ότι στρέφονται στον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος εξτρέμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Τόμας Τούχελ και το γεγονός πως το συμβόλαιο του 27χρονου με την Μάντσεστερ Σίτι εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, κάνει πιο εύκολο το διαπραγματευτικό έργο των «μπλε».

Ο Ιταλός ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει ότι ο Στέρλινγκ είναι μια περίπτωση που ενδιαφέρει την Τσέλσι, ενώ ο συμπατριώτης του, Τζιανλούκα Ντι Μάρζιο προχωρά περισσότερο το θέμα κάνοντας λόγο πως οι «μπλε» είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να κλείσουν τη μεταγραφή με ένα ποσό κοντά στις 35 εκατ. λίρες.

Οι μεταγραφικές κινήσεις της Τσέλσι εξαρτιόνται βέβαια από τον Ρομέλου Λουκάκου και το αν θα παραχωρηθεί στην Ίντερ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι υπάρχει πρόοδος για την επιστροφή του Βέλγου φορ στους «νερατζούρι».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.