Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από την επιστροφή του στη Ίντερ ο Λουκάκου

Μια «ανάσα» από την επιστροφή του στη Ίντερ ο Λουκάκου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2022 21:50
Ίντερ και Τσέλσι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου στους «νερατζούρι» και το μόνο που απομένει είναι να ανάψει το «πράσινο φως» από τον ιδιοκτήτη της ιταλικής ομάδας, Στίβεν Ζανγκ ώστε ο Βέλγος φορ να επιστρέψει στο Μιλάνο.

Μόνο τα τυπικά φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Ρομέλου Λουκάκου να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του Βέλγου φορ ύψους 10 εκατ. ευρώ συν μπόνους και οι «μπλε» παρουσιάζονται ικανοποιημένοι με αυτήν την προσφορά. Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» από τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Στίβεν Ζανγκ.

Ο 29χρονος φόρεσε τη φανέλα της Ίντερ τη διετία 2019-21 και κατέκτησε το σκουντέτο της σεζόν 2020-21 με τους «νερατζούρι». Μαζί τους σημείωσε 65 γκολ και 16 ασίστ σε 95 παιχνίδια και το περσινό καλοκαίρι υπέγραψε στην Τσέλσι, η οποία κατέβαλε το ποσό ρεκόρ των 97.5 εκατ. λιρών για να τον φέρει στο Λονδίνο. Ωστόσο ο διεθνής άσος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες, σημειώνοντας 15 γκολ σε 44 παιχνίδια. Μάλιστα οι δηλώσεις του σε ιταλικά ΜΜΕ στα μέσα της σεζόν ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Ίντερ τον μετέτρεψα σε persona non grata από την πλειοψηφία των οπαδών.

Ο Λουκάκου πίεζε όλο αυτό το διάστημα ώστε να επιστρέψει στους «νερατζούρι» και η επιθυμία του φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.