Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίντερ: «Θέλουμε Λουκάκου-Ντιμπάλα, υπογράψαμε ήδη Μχιταριάν και Ονάνα»

Ίντερ: «Θέλουμε Λουκάκου-Ντιμπάλα, υπογράψαμε ήδη Μχιταριάν και Ονάνα»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/6/2022 12:07
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ Τζουζέπε Μαρότα με δήλωση του έκανε ξεκάθαρο το ενδιαφέρον της Ίντερ για τους Λουκάκου και Ντιμπάλα ενώ επισημοποίησε και τις δύο πρώτες μεταγραφές των «νερατζούρι».

Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι είναι έτοιμη να ενισχυθεί προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος και γι' αυτό το λόγο επιθυμεί την απόκτηση τόσο του Ρομέλου Λουκάκου όσο και του Πάολο Ντιμπάλα. Όπως τόνισε όμως ο Μαρότα όλα είναι θέμα οικονομικών και τις επόμενες μέρες θα έχουμε λογικά εξελίξεις.

Παράλληλα ο CEO της Ίντερ έκανε γνωστό πως η ομάδα έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Ονάνα που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ αλλά και με τον εξτρέμ Μιχιταριάν που δεν ανανέωσε με τη Ρόμα.

«Προσπαθούμε να υπογράψουμε τον Λουκάκου και τον Ντιμπάλα εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση. Ο Μπρέμερ επίσης είναι σίγουρα ένας παίκτης που θέλουμε. Μπορώ να επιβεβαιώσω όμως πως έχουμε αποκτήσει τους Ονάνα και Μιχιταριάν που έμεινα ελεύθεροι από τις ομάδες τους», τόνισε ο Μαρότα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.