Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα… έσκασε για Αγκέρ η Γουέστ Χαμ

Τα… έσκασε για Αγκέρ η Γουέστ Χαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2022 14:59
Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ναγιέφ Αγκέρ, καταβάλλοντας στην Ρεν το ποσό των 35 εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον Μαροκινό κεντρικό αμυντικό.

Ενίσχυση στα μετόπισθεν για την Γουέστ Χαμ, η οποία αγόρασε από την Ρεν τον Μαροκινό στόπερ Ναγιέφ Αγκέρ. Ο 26χρονος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο με τα «σφυριά» και ανακοινώθηκε επίσημα από την αγγλική ομάδα.

Ο υψηλόσωμος (1.88μ.) αμυντικός προέρχεται από γεμάτη χρονιά με 40 συμμετοχές (4 γκολ, 3 ασίστ) με τη φανέλα της Ρεν, η οποία θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 35 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Αγκέρ φημίζεται για την καλή τεχνική του κατάρτιση και τις προωθημένες μπαλιές προς την επίθεση, στοιχεία που έλειπαν από τους κεντρικούς αμυντικούς των «σφυριών». Ο Μόγιες τον προορίζει προφανώς για το βασικό σχήμα δίπλα στον Ζουμά, ενώ το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος θα οδηγήσει τον δεύτερο να παίξει στη φυσική του πλευρά. Παράλληλα η Γουέστ Χαμ πρόσθεσε ακόμα ένα «όπλο» στη φαρέτρα της για τις στατικές φάσεις, όπου είναι ήδη πολύ επικίνδυνη με τις προωθήσεις του Σούτσεκ.

Photo Credit: whufc.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.