Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλεισμός παίκτη από την Εθνική Πολωνίας γιατί υπέγραψε στην Σπαρτάκ Μόσχας!

Αποκλεισμός παίκτη από την Εθνική Πολωνίας γιατί υπέγραψε στην Σπαρτάκ Μόσχας!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/6/2022 16:28
Ο Ματσέι Ρίμπους αποβλήθηκε από την εθνική ομάδα της Πολωνίας εξαιτίας του γεγονότος πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Σπαρτάκ Μόσχας.

Ακριβά πλήρωσε την επιλογή του να απαντήσει θετικά σε πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας ο Ματσέι Ρίμπους, ενώ η ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία είναι σε εξέλιξη. Ο 32χρονος αριστερός μπακ, που μετρά 66 διεθνείς συμμετοχές, αγωνιζόταν ήδη σε ρωσικό σύλλογο, αλλά η απόφασή του να αποχωρήσει μεν από την Λοκομοτίβ και να μεταπηδήσει στην Σπαρτά φέρεται πως εξόργισε την ομοσπονδία της Πολωνίας.

Ο Ρίμπους ενημερώθηκε από τον προπονητή του στην Εθνική και μετέπειτα από την ομοσπονδία πως δεν είναι πλέον στα πλάνα ενόψει Μουντιάλ.

«Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς μετά την προπόνηση της ομάδας την περασμένη εβδομάδα μίλησε με τον Ματσέι Ρίμπους. Τον ενημέρωσε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον σύλλογο του, δεν θα τον προσκαλέσει στο προπονητικό καμπ του Σεπτεμβρίου και δεν θα τον λάβει υπόψιν κατά τον καθορισμό της σύνθεσης της ομάδας που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας που μέσω αυτής της κίνησης περνάει μήνυμα και σε κάθε παίκτη που επιλέγει να παραμείνει στην Ρωσία αυτή την περίοδο τουλάχιστον.

Φυσικά αυτό ενδιαφέρει άμεσα και την ΑΕΚ, αναφορικά με τις πιθανότητες που έχει να κάνει δικό της τον Κριχόβιακ, ο οποίος λογικά, μετά από αυτή την εξέλιξη θα επισπεύσει την αποχώρησή του από την Κρασνοντάρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.