Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε για τη νέα σεζόν με 21 παίκτες

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε για τη νέα σεζόν με 21 παίκτες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/6/2022 20:38
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της καινούριας σεζόν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει 21 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Το «τριφύλλι» θα προπονηθεί τις πρώτες ημέρες στο Κορωπί και στις 26/6 θα μετακομίσει στο Πήλιο απ' όπου θα επιστρέψει την 1/7.

Ακολούθως θα ταξιδέψει για το Τιρόλ της Αυστρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» θα μείνουν στην Αυστρία από για περίπου 15 μέρες (5-19) και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη βάση τους προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους.

Όσον αφορά την πρώτη προπόνηση, μεταξύ των 21 παικτών που έδωσαν το «παρών» ήταν και οι νεοφερμένοι Λοντίγκιν και Γκάνεα.

Παράλληλα στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης ο Καμπετσής με τον Σαβιέρ, όμως αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ειδική άδεια για να απουσιάσουν είχαν εξασφαλίσει οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Διούδης, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκάνεα, Καμπετσής, Σαβιέρ.

Photo Credits: pao.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.