Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ντάντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο»

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ντάντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2022 22:08
Ο Τιάγκο Ντάντας έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (23/6) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Μπενφίκα.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Τιάγκο Ντάντας να φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος μέσος έφτασε το βράδυ της Πέμπτης (23/6) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Μετά την άφιξη στην Θεσσαλονίκη, ο 21χρονος δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σ' αυτόν τον μεγάλο σύλλογο, ανυπομονώ και περιμένω με ενθουσιασμό να μπω μέσα στην Τούμπα. Τώρα θέλω να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, το επιτελείο και να ξεκινήσω τις προπονήσεις.

Ο 21χρονος θα αποκτηθεί με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την Μπενφίκα και γίνεται ο τέταρτος Πορτογάλος που αποκτά ο ΠΑΟΚ μετά τον ερχομό του Ζοσέ Μπότο στο πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Όπως δήλωσε ο παίκτης μετά την άφιξη του στη χώρα μας, η παρουσία αρκετών Πορτογάλων παικτών έπαιξε ρόλο στην απόφαση του: «Φυσικά, είναι πάντα ωραίο να έχεις Πορτογάλους στη χώρα που θα αγωνιστείς. Μίλησα με τον Φιλίπε Σοάρες που είναι καλός μου φίλος και παίζαμε μαζί στην Μπενφίκα από όταν ήμουν 4 χρονών. Μιλήσαμε πολύ και είναι σημαντικό να έχεις συμπατριώτες σου».

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα διατηρεί δύο οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει τη δυνατότητα να καταβάλει στην Μπενφίκα, είτε 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, είτε 7 εκατ. ευρώ για το 100%.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.