Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ζινκερνάγκελ

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ζινκερνάγκελ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/6/2022 12:37
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ με τον Δανό εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 27χρονος εξτρέμ βρίσκεται στην Αθήνα από την Τετάρτη, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2025.

Οι δύο πλευρές άλλωστε είχαν έρθει σε συμφωνία εδώ και λίγες μέρες, με τον Δανό που άνηκε στην Γούοτφορντ μέχρι πρότινος και πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ να είναι ικανός να προσφέρει λύσεις στον Μαρτίνς σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1994, θα φορά τα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Nottingham Forest, ως δανεικός από τη Watford, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Premier League. Είχε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 7 γκολ και 10 ασίστ. Τη σεζόν 2020-21 έπαιξε με τη Watford στην Championship και είχε 21 συμμετοχές με 1 γκολ και 5 ασίστ.

Με τη νορβηγική Bodø/Glimt σε 89 παιχνίδια μέτρησε 35 γκολ και 36 ασίστ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και σε SönderjyskE, Helsingör, Köge, ενώ πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Copenhagen και Nordsjælland. Είναι διεθνής με την U20 της εθνικής Δανίας»




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.