Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά»

Μαρινάκης: «Ήρθε η στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/6/2022 16:06
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα λίγο μετά την εκλογή του στην προεδρία της Super League Interwetten, τονίζοντας πως ήρθε η στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο να πάει μπροστά.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με 9 ψήφους εκλέχτηκε για δεύτερη φορά πρόεδρος στη Super League και έσπευσε άμεσα να ευχαριστήσει τους συλλόγους για την ψήφο τους αλλά και να ξεκαθαρίσει πως στόχος είναι να γίνει μπει το ελληνικό πρωτάθλημα στη λίστα με τα καλύτερα της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό.

Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.