Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/6/2022 17:58
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Μπεντζαμέν Μπονζί με 2-0 σετ (6-4, 6-4) στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα και προκρίθηκε στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού του Μπαουτίστα Αγκούτ με τον Αντουάν Μπεγιέ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν σοβαρός και «καθάρισε» τον αντίπαλό του σε straight sets, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό ενός τουρνουά χωρίς υψηλό βαθμό δυσκολίας (ATP 250), λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή στου στο Γουίμπλεντον, εκεί όπου θα αναζητήσει τη διάκριση στο χορτάρι.

Ο Τσιτσιπάς χρησιμοποίησε ως βασικό του «όπλο» το καλό σερβίς και κατάφερε να «σπάσει» εκείνο του αντιπάλου του για να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 23χρονος τενίστας χρειάστηκε μόλις ενενήντα λεπτά για να τελειώσει το ματς και πλέον απλώς περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον τελικό.

Το σίγουρο είναι ότι ο Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στον ένατο τίτλο της καριέρας του και να ψάξει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση πριν το Γουίμπλεντον, εκεί όπου τα τελευταία χρόνια αποτυγχάνει παταγωδώς και η καλύτερή του παρουσία ήταν το 2018, όταν είχε φτάσει μέχρι τον τέταρτο γύρο και είχε αποκλειστεί από τον Τζον Ίσνερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.