Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στο MLS και στη Λος Άντζελες ο Μπέιλ!

Επίσημα στο MLS και στη Λος Άντζελες ο Μπέιλ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/6/2022 22:01
Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της Λος Άντζελες FC με την αμερικάνικη ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Ουαλού για ένα χρόνο.

Ο Μπέιλ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 με δυνατότητα επέκτασης για άλλον ενάμιση χρόνο. Στόχος φυσικά του Ουαλού ποδοσφαιριστή είναι να κρατηθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το Μουντιάλ του Κατάρ τον χειμώνα και στο Λος Άντελες λογικά θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το ποσό το οποίο θα λάβει για τον χρόνο του συμβολαίου του καθώς αυτό θα είναι λίγο πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Βέβαια ο Μπέιλ αμειβόταν στην Ρεάλ Μαδρίτης με 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και έτσι δέχτηκε γενναία μείωση προκειμένου να «μετακομίσει» στο MLS.

«Είμαι τρομερά ενθουσιασμένος για τη μετακίνηση μου στη Λος Άντζελες. Αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για μένα και την οικογένεια μου στο σωστό σημείο της καριέρας μου και ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα και να κατακτήσουμε περισσότερα τρόπαια», δήλωσε ο Μπέιλ.




Photo Credits:www.lafc.com

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.