Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Check Point στο Βρετανικό Όπεν με σούπερ έπαθλα*

bwin - Check Point στο Βρετανικό Όπεν με σούπερ έπαθλα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/6/2022 12:33
Σήμερα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Βρετανικό Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Στην «μάχη» ρίχνονται μέσα στη μέρα και ο Ράφα Ναδάλ και η Σερένα Γουίλιαμς.

bwin – Check point στο Βρετανικό Όπεν με μοναδικά έπαθλα*

Ώρα για Βρετανικό Όπεν

Πρώτη θα πατήσει τα κορτ του Βρετανικού Όπεν η Μαρία Σάκκαρη ανοίγοντας το σημερινό πρόγραμμα. Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την Ζόι Χάιβς. Το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης τένις στις γυναίκες θέλει να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στο γρασίδι, αποκλείοντας στον πρώτο γύρο την Αυστραλή και πιστοποιώντας έτσι τον ρόλο του φαβορί στο ζευγάρι.bwin - To Check Point στο Βρετανικό Όπεν χαρίζει σούπερ έπαθλα*!

Με… φόρα στο Λονδίνο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις την Κυριακή πανηγύρισε την κατάκτηση του ένατου τίτλου της καριέρας του, νικώντας στον τελικό της Μαγιόρκα. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να συνεχίσει με… φόρα και στα κορτ του Λονδίνου, νικώντας στην πρεμιέρα του τον Αλεξάντερ Ρίτσαρντ. Ο Ελβετός ξεκίνησε δυναμικά στα προκριματικά, καθώς απέκλεισε τους Πάρκερ, Κίκερ και Αντζούκοβιτς. Σε αυτές τις τρεις επιτυχίες του μάλιστα, έχασε μόλις ένα σετ, δείχνοντας έτοιμος για την πρόκληση του να παίξει με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Όμως το νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, καλείται ν’ αποδείξιε την ανωτερότητα του και να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Grand Slam.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή!

Γεμάτο πρόγραμμα

Επηρεασμένο από τις αναβολές που προκλήθηκαν την Δευτέρα, λόγω καιρικών συνθηκών το πρόγραμμα του Βρετανικού Όπεν είναι γεμάτο σήμερα! Εκτός από την Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά, τα φώτα «στρέφονται» δίχως αμφιβολία στην Σερένα Γουίλιαμς. Η «βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Αρμονί Ταν, στο Center Court. Ο Ράφα Ναδάλ που μετρά δύο κατακτήσεις στα Grand Slam που προηγήθηκαν στην χρονιά καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Φρανσίσκο Σερούντολο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις