Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αρπάζει» Μαλάσια μέσα από τα χέρια της Λυών

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Αρπάζει» Μαλάσια μέσα από τα χέρια της Λυών

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2022 19:18
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με την Φέγενορντ για τον αριστερό μπακ Τάιρελ Μαλάσια και «αρπάζει» τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Λυών.

Μια «ανάσα» από την πρώτη της μεταγραφή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τάιρελ Μαλάσια. Ο 22χρονος Ολλανδός αριστερός μπακ αναμενόταν να συνεχίσει στην Λυών, καθώς οι «λιονέ» είχαν δώσει τα χέρια με την Φέγενορντ αλλά η «σφήνα» των «κόκκινων διαβόλων» αλλάζει τα δεδομένα.

Η αγγλική ομάδα πρόσφερε ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ +2 εκατ. ευρώ ως μπόνους, ξεπερνώντας κατά 2 εκατ. ευρώ την πρόταση της Λυών (13+2). Ο διεθυνυτής της Φέγενορντ -και πρώην του ΠΑΟΚ- Φρανκ Άρνεσεν επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το μόνο που απομένει είναι η αγγλική ομάδα να τα βρει με τον παίκτη.

Ο Μαλάσια προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Φέγενορντ καταγράφοντας 50 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ, 5 ασίστ). Πρόκειται για προϊόν των ακαδημιών της ολλανδικής ομάδας και σε πέντε χρόνια παρουσίας μετράει 136 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Ο 22χρονος είναι ήδη πέντε φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.