Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Τα βρήκε με Λιντς για Ραφίνια

Τσέλσι: Τα βρήκε με Λιντς για Ραφίνια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2022 23:42
Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Λιντς για την απόκτηση του Ραφίνια έναντι 70-75 εκατ. ευρώ και απομένει να τα βρει και με τον Βραζιλιάνο άσο ώστε να τον ντύσει στα «μπλε».

Κοντά στην πρώτη της μεταγραφή στην μετά εποχή Αμπράμοβιτς είναι η Τσέλσι, η οποία έδωσε τα χέρια με την Λιντς για την αγορά του Ραφίνια έναντι του ποσού των 70-75 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Πλέον για να ολοκληρωθεί η συμφωνία απομένει οι «μπλε» να τα βρουν και με την πλευρά του Βραζιλιάνου εξτρέμ, με τον έγκυρο ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο να τονίζει πως στην ομάδα εκφράζεται αισιοδοξία πως το deal θα εκπληρωθεί, αφού ο 25χρονος επιθυμεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα ο ατζέντης του είναι ο Ντέκο, πρώην παίκτης της Τσέλσι.

Για τον Ραφίνια ενδιαφέρονταν επίσης οι Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα οι οποίες είχαν απευθείας συζητήσεις με την Λιντς την Τρίτη (28/6) αλλά η Τσέλσι κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να τα βρει με τη διοίκηση των «παγωνιών».

Ο 25χρονος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της φετινής Λιντς, σημειώνοντας 11 γκολ και 3 ασίστ σε 35 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στέρλινγκ, Ντεμπελέ, Ντε Λιχτ και… άλλοι

Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, η Τσέλσι δεν θα μείνει εκεί, αφού ο Τόμας Τούχελ επιθυμεί την απόκτηση δύο εξτρέμ. Ο δεύτερος μεγάλος στόχος είναι η απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο ομάδες να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του Άγγλου εξτρέμ. Για τη θέση του εξτρέμ παίζει πάντα και το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα με τη θέση του εξτρέμ, η Τσέλσι κινείται και για την ενίσχυση της άμυνας, με τον Ματίας Ντε Λιχτ να αποτελεί τον πρώτο στόχο, ενώ πάντα υπόψη παραμένει το όνομα του Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης. Νέο όνομα που έχει ακουστεί είναι και αυτό του Νέιθαν Άκε της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τις τελευταίες ώρες «παίζει» και το όνομα του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο για τα άκρα της άμυνας μιας και ο Μάρκος Αλόνσο ενδέχεται να αποχωρήσει για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.