Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βελέζ – Ρίβερ Πλέιτ με σούπερ αποδόσεις και προσφορά* στο Virtual Tennis!

Βελέζ – Ρίβερ Πλέιτ με σούπερ αποδόσεις και προσφορά* στο Virtual Tennis!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/6/2022 11:20
Ο Ιούνιος θα είναι… καυτός στο Pamestoixima.gr! Power June στα Virtuals+ με προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα! Μπορεί, λοιπόν, η δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να μειώνεται, ωστόσο στο Pamestoixima.gr υπάρχει ράλι προσφορών*, ενώ είναι διαθέσιμη η μεγαλύτερη ποικιλία virtual sports και στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος!

Οι προσφορές*, λοιπόν, δεν σταματούν ποτέ στο Pamestoixima.gr και μέχρι τις 31/06 στα Virtuals+ το Power June συνεχίζεται με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Tennis της Playtech! Κάθε εβδομάδα και μια νέα προσφορά* για τα virtual sports στο Pamestoixima.gr!Από εκεί και πέρα, δράση έχουμε στο Copa Libertadores, με την Βελέζ να υποδέχεται τη Ρίβερ Πλέιτ, σ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr, με 0% γκανιότα** και Live Streaming*!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima..

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».