Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό και το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League

Εθνική Ελλάδας: Στο Πανθεσσαλικό και το ματς με την Βόρεια Ιρλανδία για το Nations League

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/6/2022 19:46
Ξανά στον Βόλος και το Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί η Ελλάδα στο τελευταίο της εντός έδρας ματς με την Βόρεια Ιρλανδία για τον 2ο όμιλο της League C του Nations League τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Εκτός από την εν λόγω -αναμενόμενη- απόφαση, αφού το γήπεδο γέμισε και η «γαλανόλευκη» έπαιξε μετά από καιρό μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

-Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

-Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

-Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.