Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Wimbledon: Με «περίπατο» η Σάκκαρη νίκησε την Τόμοβα και πέρασε στον τρίτο γύρο

Wimbledon: Με «περίπατο» η Σάκκαρη νίκησε την Τόμοβα και πέρασε στον τρίτο γύρο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/6/2022 21:39
Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon για τρίτη φορά στην καριέρα της πανηγυρίζει η Μαρία Σάκκαρη η οποία έκαμψε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6- 3) την αντίσταση της Βικτόριγια Τόμοβα.

Πλέον καλείται να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία, αθλήτρια που σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει και είναι στο χέρι της Ελληνίδας πρωταθλήτριας να την αποκλείσει και να βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στους «16» του παλαιότερου Γκραν Σλαμ.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε κάπως νωθρά και δέχτηκε νωρίς το «μπρέικ» αλλά όχι μόνο απάντησε αλλά στη συνέχεια προηγήθηκε εκείνη με «σπάσιμο» στο σερβίς της αντιπάλου της.

Δίχως μεγάλες συγκινήσεις πάντως η 26χρονη Ελληνίδα πήρε το πρώτο σετ με 6-4 κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Και στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη φάνηκε ότι ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες και προηγήθηκε με «μπρέικ» αποκτώντας τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση.

Μάλιστα προηγήθηκε 5-3 και στο ένατο γκέιμ έψαξε το δεύτερο «σπάσιμο» για να τελειώσει το ματς και να περάσει στον τρίτο γύρο. Αν και τα... χρειάστηκε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, τελικά βρήκε τον τρόπο κι έκλεισε τον αγώνα με 6-3 τσεκάροντας το εισιτήριό της για τον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Πλέον έχει ισοφαρίσει την καλύτερή της πορεία στο Λονδίνο κι ελπίζει ότι κόντρα στην Τατιάνα Μαρία την Παρασκευή (1/7) θα κάνει αυτό που πρέπει και θα προχωρήσει και στον τέταρτο γύρο για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.