Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χρόνινγκεν - ΠΑΟΚ 2-1: Αδράνεια, ανατροπή και ήττα για τους «ασπρόμαυρους» (video)

Χρόνινγκεν - ΠΑΟΚ 2-1: Αδράνεια, ανατροπή και ήττα για τους «ασπρόμαυρους» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/7/2022 18:29
Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» την αδράνειά του στο φινάλε του φιλικού αγώνα με τη Χρόνινγκεν και ηττήθηκε 2-1, στο δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους.

Το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης παίρνοντας προβάδισμα κι έχοντας δύο δοκάρια, όμως στο τέλος δεν είχε καθαρό μυαλό κι έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος είχε για πρώτη φορά κάτω από την εστία του τον Ντόμινικ Κοτάρσκι μπήκε δυνατά στο ματς κι έψαξε ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσε να το πετύχει στο 12' αλλά ο Ζίβκοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας των Ολλανδών. Οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν κυρίαρχοι και πίεσαν για το τέρμα που θα τους έδινε το προβάδισμα.

Παρ' όλα αυτά δεν τα κατάφεραν και χωρίς να απειληθούν σοβαρά το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην ανάπαυλα.

Τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα. Ο Σάστρε έκανε ωραία ασίστ στον Κωνσταντέλια και ο τελευταίος με προβολή σημείωσε το δεύτερό του γκολ σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας.

Στο 59' ο «δικέφαλος του Βορρά» πλησίασε και σε δεύτερο γκολ, με τον Σοάρες να περνάει τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά να μην κατορθώνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Έξι λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ με τον Κωνσταντέλια να παίρνει το «ριμπάουντ» έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντάντας και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, με την ελληνική ομάδα να στέκεται άτυχη για δεύτερη φορά στο ματς.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως η Χρόνινγκεν ισοφάρισε στο 77'. Ο Ίραντουστ πήρε μία βαθιά μπαλιά και νίκησε τον Ταλιχμανίδη για το 1-1.

Το μομέντουμ ήταν πλέον στην πλευρά των Ολλανδών οι οποίοι στο 85΄ ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση κι έφεραν τούμπα το ματς με γκολ του Ντε Λέου.

Αντίδραση από την πλευρά της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπήρξε και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Χρόνινγκεν: Βέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν, , Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας και Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Ρικάντρο, Τσόλακ, Παναγιώτου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.