Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Πινακάς - Στην Τουρκία με άδεια ο «φευγάτος» Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού ο Πινακάς - Στην Τουρκία με άδεια ο «φευγάτος» Ονιεκούρου

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/7/2022 15:55
Την απόκτηση του Δημήτρη Πινακά, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο (9/7) ο Απόλλων Λεμεσού, ενώ οι Πειραιώτες φέρονται να έδωσαν το ελεύθερο στον Χένρι Ονιεκούρου να μεταβεί στην Τουρκία ώστε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Ο 20χρονος επιθετικός που αποκτήθηκε από την ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2021 αγωνίστηκε πέρυσι με τον Ολυμπιακός Β' στο πρωτάθλημα του Βορείου Ομίλου της Superleague 2 και πλέον θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες στην κυπριακή ομάδα, που θα συμμετάσχει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ως πρωταθλητρια της περασμένης σεζόν.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πινακά (01/09/2001) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ΑΕ Λάρισας με την οποία συμπλήρωσε 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά γκολ. Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σημείωσε πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’».

Από εκεί και πέρα σύντομα φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν και ο Ονιεκούρου, που δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο Νιγηριανός εξτρέμ του Ολυμπιακού θα μεταβεί σήμερα (17.15) στην Τουρκία, έπειτα από άδεια του Ολυμπιακού, για να συζητήσει για την μεταγραφή του με φαβορί ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του να είναι Άνταν Ντεμίρσπορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.