Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά στην Τσέλσι με 56 εκατ. ευρώ ο Στέρλινγκ!

Οριστικά στην Τσέλσι με 56 εκατ. ευρώ ο Στέρλινγκ!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/7/2022 11:24
Στην Τσέλσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την Μάντσεστερ Σίτι να καρπώνεται το ποσό των 56 εκατ. ευρώ από την παραχώρησή του.

Οριστική συμφωνία επήλθε για το ποσό που θα βάλει στο ταμείο της η Μάντσεστερ Σίτι για την παραχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ στην Τσέλσι. Οι «πολίτες» θα εισπράξουν 56 εκατ. ευρώ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να είναι έτοιμος να υπογράψει για 5+1 χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο γεννημένος από Τζαμαϊκανούς γονείς, Ραχίμ Στέρλινγκ, είχε μετακινηθεί από τη Λίβερπουλ στη Σίτι για 49 εκατ. στερλίνες το 2015 σημειώνοντας έκτοτε 131 γκολ σε 339 αγώνες. Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Στέρλινγκ πέτυχε 120 γκολ με τη φανέλα της Σίτι.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της πρωταθλήτριας Αγγλίας με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Χουλιάν Άλβαρεζ δεν άφησε χώρο για τον Στέρλινγκ, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει και πλέον ο 27χρονος άσος θα ενταχθεί στην ομάδα του Τόμας Τούχελ, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή επί ημερών του νέου ιδιοκτήτη, Τοντ Μπόλι.

Η ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «μπλε» αναμένεται να γίνει πριν την αναχώρηση της αποστολής για τις ΗΠΑ την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.