Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ψάχνεται και η Ιντερνασιονάλ για Τικίνιο

Ολυμπιακός: Ψάχνεται και η Ιντερνασιονάλ για Τικίνιο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/7/2022 22:56
Ο Τικίνιο είναι στη λίστα των παικτών οι οποίοι παραχωρούνται από τον Ολυμπιακό και στη Βραζιλία συνδέουν το όνομά του με την Ιντερνασιονάλ.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και γι' αυτόν το λόγο θα αποτελέσει έκπληξη αν παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Άλλωστε αποκτήθηκε και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά για να πλαισιώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων» και φαίνεται ότι ο Τικίνιο είναι περιττός.

Ο 31χρονος επιθετικός αρχικά εμφανίστηκε ως πιθανός μεταγραφικός στόχος της Μποταφόγκο. Παρ' όλα αυτά πλέον στο κόλπο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους έχει μπει και η Ιντερνασιονάλ.

Η ομάδα από το Πόρτο Αλέγκρε παλεύει για να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση αρνητική στην προσθήκη ενός έμπειρου φορ όπως ο Τικίνιο.

Προς το παρόν ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Λατίνου στράικερ, όμως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και πιθανότατα θα επιστρέψει στην πατρίδα του μετά από αρκετά χρόνια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.