Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πέρασε στον τελικό η Στεφανίδη, έμειναν εκτός Κυριακοπούλου και Πόλακ (video)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Πέρασε στον τελικό η Στεφανίδη, έμειναν εκτός Κυριακοπούλου και Πόλακ (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/7/2022 05:30
Η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε ένα επιτυχημένο άλμα στα 4,50μ. για να προκριθεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στο Όρεγκον των ΗΠΑ, με τη Νικόλ Κυριακοπούλου και την Ελένη Πόλακ να μένουν εκτός.

Συνεπής σε ακόμα ένα μεγάλο ραντεβού αποδείχθηκε η Στεφανίδη η οποία μπήκε στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ από τα 4,50μ. και πέρασε αμέσως το συγκεκριμένο ύψος «σφραγίζοντας» το εισιτήριό της για τον τελικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/7, 03.25).

Εκεί πάντως δεν θα δώσουν το «παρών» οι άλλες δύο Ελληνίδες αθλήτριες, καθώς δεν τα κατάφερε τόσο η Νικόλ Κυριακοπούλου όσο και η Ελένη Πόλακ.

Και οι δύο μπήκαν στον αγώνα από τα 4,20μ. κι αμφότερες το πέρασαν με τη δεύτερη προσπάθειά τους.

Στη συνέχεια η Κυριακοπούλου χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να περάσει τα 4,35μ. και η Πόλακ δύο, με τον πήχη να τοποθετείται στη συνέχεια στα 4,50μ.

Εκεί οι Ελληνίδες αθλήτριες δεν κατόρθωσαν να περάσουν και να προκριθούν στον τελικό, κάτι που πέτυχε όπως προαναφέρθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη με μόλις μία προσπάθεια.

Μάλιστα αν είχαν περάσει με λιγότερα άλματα το 4,35μ. και το 4,20μ., ενδεχομένως να προκρίνονταν, καθώς όλες οι επικοντίστριες έμειναν χαμηλά και πήραν κάποιες εισιτήριο για τον τελικό με 4,35μ.

Δείτε το άλμα που έδωσε την πρόκριση στην Κατερίνα Στεφανίδη:



Οι δηλώσεις της Στεφανίδη:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.