Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει για «βόμβα» με Κριστιάνο Ρονάλντο η Σπόρτινγκ!

Πάει για «βόμβα» με Κριστιάνο Ρονάλντο η Σπόρτινγκ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/7/2022 22:10
Απίστευτο κι όμως αληθινό μοιάζει το σενάριο της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ, καθώς σύμφωνα με τους Πορτογάλους τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποκτήσουν τον «CR7» με τη μορφή δανεισμού.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο βετεράνος Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από το «Ολντ Τράφορντ», από τη στιγμή που η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στο προσεχές Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποδεχθεί ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Γι' αυτόν το λόγο αναζητά τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του. Τα σενάρια που υπήρξαν για την Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι δεν ευδοκίμησαν και πλέον το πορτογαλικό Sport TV αποκαλύπτει σε αποκλειστικό δημοσίευμά του ότι ο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη Σπόρτινκ, ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας της πατρίδας του «CR7» ήταν εκείνη που τον ανέδειξε κι από αυτήν μετακόμισε για πρώτη φορά στη Γιουνάιτεντ το μακρινό 2003.

Παράλληλα την περσινή σεζόν τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Πριμέιρα Λίγκα πίσω από την πρωταθλήτρια Πόρτο κι έχει εξασφαλισμένη θέση στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Ρονάλντο.

Το βέβαιο είναι ότι το ενδιαφέρον έχει «φουντώσει» στην Πορτογαλία και μένει να φανεί αν η μεγάλη επιστροφή του 37χρονου επιθετικού στη Σπόρτινγκ θα γίνει πραγματικότητα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.