Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν παίζει ούτε με Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο

Δεν παίζει ούτε με Βαγιαδολίδ ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/11/2013 15:22
Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα αντιμετωπίσει την Βαγιαδολίδ η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Πορτογάλου άσου.

Ο Ιταλός τεχνικός παρότι τόνισε πως ο Ρονάλντο έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό που είχε στο πίσω μέρος του αριστερού του μηρού και προπονήθηκε κανονικά, πρόσθεσε πως δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για την αναμέτρηση με την Βαγιαδολίδ, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του:

«Ο Κριστιάνο δεν θα παίξει αύριο, επειδή δεν αισθάνεται άνετα. Δεν νιώθει καλά. Έκανε έναν υπέρηχο και ο μυς του είναι καλά, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα το ρισκάρουμε».

Μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε και το μικρόεπεισόδιο που είχε με τον Σέρχιο Ράμος στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Γαλατασαράι, με τον ίδιο απλώς να τονίζει πως του έκανε παρατήρηση για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, και πως υπολογίζει στον Ισπανό αμυντικό:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Σέρχιο, ούτε αυτός με μένα. Του μίλησα απλώς για τακτικά θέματα. Έκανε λάθος και το να γίνονται λάθη στο χορτάρι είναι κάτι το φυσιολογικό. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και αύριο θα παίξει και θα τα πάει περίφημα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.