Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Ντόρτμουντ: Εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του Αλέ!

Σοκ στην Ντόρτμουντ: Εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις του Αλέ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2022 02:02
Η Ντόρτμουντ εξέδωσε σοκαριστική ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό πως το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, Σεμπαστιέν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις!

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τον Σεμπαστιέν Αλέ, ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. Ο Ιβοριανός επιθετικός ένιωσε έντονη αδιαθεσία στην προπόνηση της Δευτέρας (18/7) με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους πάντες, αφού εντοπίστηκε όγκος στους όρχεις! Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

«Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπάστιεν Αλέ και σε όλους εμάς. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπάστιεν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Σεμπάστιεν Κελ.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιουλίου η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου από τον Άγιαξ έναντι 30 εκατ. ευρώ, με τον Ιβοριανό να προορίζονταν για τον αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.