Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Κουντέ»

«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Κουντέ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/7/2022 17:00
Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έχει φτάσει ο Ζιλ Κουντέ και πλέον οι Καταλανοί θα πρέπει να τα βρουν και με τη Σεβίλλη για να τον αποκτήσουν.

Ένα από τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού είναι αυτό της μεταγραφής του Γάλλου αμυντικού ο οποίος θα αφήσει τους Ανδαλουσιανούς και θα μετακομίσει σε ομάδα του κορυφαίου επιπέδου. Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε έντονα για την απόκτησή του, ωστόσο σύμφωνα με τον Χεράρδ Ρομέρο, η Μπαρτσελόνα συμφώνησε μαζί του για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα πλέον το θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία, με τη Σεβίλλη να απαιτεί ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ για να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Από τη στιγμή όμως που οι Καταλανοί τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή, πολύ δύσκολα δεν θα υπάρξει «γάμος», κάτι που αποδείχθηκε πρόσφατα και στην περίπτωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και της απόκτησής του από την Μπάγερν Μονάχου.

Την ίδια στιγμή η Μπάρτσα συνεχίζει να ξοδεύει τεράστια ποσά καθώς έχει ήδη σπαταλήσει χρήματα πέρα από τον «Λέβα» και για τον Ραφίνια, πληρώνοντας αδρά τη Λιντς.

Παράλληλα οι «μπλαουγκράνα» απέκτησαν ως ελεύθερους τον αμυντικό Κρίστενσεν και τον μέσο Κεσί, προσφέροντας αρκετά «βαριά» συμβόλαια.

Ο Κουντέ όμως αποτελούσε τον διακαή πόθο του Τσάβι για το κέντρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι θα του γίνει ακόμα ένα χατίρι από τη διοίκηση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.