Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Στο... κάδρο ο επιτελικός χαφ Ρομπέρτο Τόρες

Παναθηναϊκός: Στο... κάδρο ο επιτελικός χαφ Ρομπέρτο Τόρες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/7/2022 15:28
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να καλύψει τα κενά στη μεσοεπιθετική του γραμμή έστω και με καθυστέρηση και παρακολουθεί την περίπτωση του Ρομπέρτο Τόρες.

Πρόκειται για έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως αγωνίζεται από το 2007 στην Οσασούνα, αρχικά στη δεύτερη ομάδα των Βάσκων κι από το 2012 σταθερά στην πρώτη.

Στα 33 του χρόνια δεν έχει φύγει ποτέ από το κλαμπ και θα ήταν θετικός σε μία νέα προοπτική, από τη στιγμή που πέρσι κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή στη Λα Λίγκα και ήταν φανερό ότι είχε μείνει πολύ πιο πίσω στο ροτέισον.

Πρόκειται για έναν έμπειρο επιτελικό μέσο με όλα τα χαρακτηριστικά ενός «δεκαριού» ο οποίος αρέσκεται να οργανώνει αλλά και να εκτελεί όποτε έχει την ευκαιρία.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και παρά το γεγονός ότι είναι «δεμένος» με συμβόλαιο μέχρι το 2023, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Έστω κι αν έχουν καθυστερήσει άλλωστε, οι κυπελλούχοι Ελλάδας είναι υποχρεωμένοι να καλύψουν τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στη μεσοεπιθετική τους γραμμή και ο Ρομπέρτο Τόρες των 349 συμμετοχών με 60 γκολ και 52 ασίστ, αποτελεί έναν πιθανό στόχο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.