Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοίλοβ: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο»

Στοίλοβ: «Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να το αποδείξει στο γήπεδο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2022 18:56
Ο προπονητής της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοίλοβ έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ αλλά όπως δήλωσε ο «Δικέφαλος» πρέπει να δείξει την ανωτερότητα του στο χορτάρι. Τι είπε για τους τραυματίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

Το κλίμα που επικρατεί:«Η Λέφσκι επιστρέφει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το κλίμα στην ομάδα είναι έντονο και ξεσηκωτικό. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είχαμε μια σκληρή κλήρωση μιας και πέσαμε με τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Δεν νικάνε πάντα τα φαβορί αλλά η ομάδα που παίζει καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρη ομάδα από εμάς έχοντας φτάσει στα προημιτελικά του τουρνουά μερικούς μήνες πριν. Θα παίξουμε με ενθουσιασμό και επιθυμία για τη νίκη, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να αναλύσεις μια ομάδα από τα φιλικά παιχνίδια αλλά αυτό που έχω δει είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα που ακολουθεί αυστηρά τις οδηγίες του προπονητή του. Δύσκολο να κάνει λάθη τακτικά και μπορεί να σου τιμωρήσει οποιαδήποτε αδράνεια».

Για τους τραυματισμούς: «Οι Στεφάνοβ, Κράεβ και Κέλιαν προστέθηκαν στη λίστα με τους Τσουνάμι και Ποπόβ. Οι τραυματισμοί δεν είναι τόσο σοβαροί και μπορούν να ανακάμψουν σε 1-10 μέρες. Δε λέμε ότι θα αναρρώσουν για το αυριανό παιχνίδι, προπονούμαστε και προετοιμαζόμαστε χωρίς αυτούς. Πρόκειται για πέντε παίκτες και είναι πολύ μεγάλη απώλεια αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι. Αφού τελειώσει θα αναλύσουμε τους λόγους για το τι συνέβη. Οι νεαροί πρέπει να διαχειριστούν την πίεση και να δώσουν το καλύτερο τους. Βλέπω φιλοδοξία και επιθυμία στους νεαρούς παίκτες. Εύχομαι όλη η ομάδα να ήταν υγιής ώστε να παίξουμε με την καλύτερη δυνατή ομάδα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Οι νεαροί θα πάρουν το βάφτισμα του πυρός. Το ποδόσφαιρο δημιουργεί αλλά και σκοτώνει παίκτες, επομένως αύριο οι νεαροί θα προσπαθήσουν να γράψουν ιστορία. Ξέρουν όλοι οι οπαδοί μας θα είναι εκεί και μόνο θα τους χειροκροτήσουν. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να ανησυχούν, παρά να δείξουν τις ικανότητες τους στο μέγιστο βαθμό. Θέλω να δω μια περήφανη Λέφσκι όπως στο παρελθόν. Οι τραυματίες δεν μπορούν να σφίξουν τα δόντια διότι πονάνε. Στην καλύτερη να αναρρώσει ένας. Έχουμε επιλογές. Αύριο θα πάρουμε την τελική απόφαση για το πως θα κατέβει η ομάδα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Σε έναν σύλλογο όπως η Λέφσκι, εάν δεν έχουμε φιλοδοξίες καλύτερα να μην κατεβαίνουμε στα παιχνίδια. Σέβομαι το συνάδελφο προπονητή που έκανε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή και τον οδήγησε στους «8» της Ευρώπης, κάτι που είναι σπουδαίο επίτευγμα. Και οι δύο ομάδες θέλουν να δείξουν ποια είναι η καλύτερα. Στα χαρτιά ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος αλλά θα το δούμε στο χορτάρι».

Photo Credit: youtube.com/c/levskibg

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.