Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Βαριά φιλική ήττα από την Ουτρέχτη των Μπάρκα-Δουβίκα (video)

ΟΦΗ: Βαριά φιλική ήττα από την Ουτρέχτη των Μπάρκα-Δουβίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2022 21:34
Βαριά φιλική ήττα με 4-0 από την Ουτρέχτη γνώρισε ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Δουβίκας (9'), Φέρμαν (29') και Ρένταν (79', 90') οι σκόρερ.

Αρκετά προβλήματα στην άμυνα παρουσίασε ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας και γνώρισε την ήττα με 4-0 από την πιο έτοιμη Ουτρέχτη, η οποία έδινε το 6ο της φιλικό παιχνίδι.

Η ολλανδική ομάδα άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Δουβίκα, ο οποίος σκόραρε με όμορφο πλασέ από τα αριστερά εντός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Επασί. Έξι λεπτά μετά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ πήρε το… αίμα του πίσω από τον Έλληνα φορ, πραγματοποιώντας πολύ μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Δουβίκα από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι Κρητικοί είχαν μεγάλο πρόβλημα στο επιθετικό τρανζίσιον των Ολλανδών και στο 21’ γλίτωσαν από δοκάρι σε σουτ του Σιλά. To 2-0 πάντως δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 29’ μετά από φάση διαρκείας, ο Φέρμαν πλάσαρε εύστοχα από κοντά κάνοντας το 2-0.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ ήρθε στο 35’ με τον Μαρινάκη να βγάζει σέντρα ακριβείας για τον Τσιλιναίδη αλλά η κεφαλιά του τελευταίου από την καρδιά της άμυνας ήταν άστοχη. Από την πλευρά της η Ουτρέχτη «άγγιξε» τρίτο γκολ πριν το ημίχρονο αλλά ο Επασί πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ του Μπουθ.

Η Ουτρέχτη συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος και στο 79’ έκανε το 3-0 με δυνατό τελείωμα του Ρένταν, ο οποίος απέφυγε τον Γιαννούλη και «εκτέλεσε» από κοντά τον Σωτηρίου. Ο σκόρερ των Ολλανδών βρήκε ξανά δίχτυα στο 90’ καθώς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα του ΟΦΗ και σκόραρε από κοντά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η ενδεκάδα στο πρώτο ημίχρονο: Επασί – Μαρινάκης, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης – Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα – Τσιλιανίδης, Καμάου, Ντουρμισάι

Η ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο: Σωτηρίου, Πόμπι, Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Ντε Γκουζμαν, Τοράλ, Ντιουσέ, Τσιλιανίδης, Μπουζούκης, Φαν Ντάινεν

Η αρχική ενδεκάδα της Ουτρέχτης: Μπάρκας, Μάαρελ Φαν Ντερ, Τερ Άβεστ, Μπρόουερς, Μπουθ, Κουστ Φαν Ντερ, Φέερμαν, Στρεεκ, Βίργκεβερ, Σίλα, Δουβίκας


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.