Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Πλάνιτς

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Πλάνιτς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/7/2022 20:58
Η Μακάμπι Χάιφα αποφάσισε να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της τον Μπόγκνταν Πλάνιτς και η ΑΕΚ θα κοιτάξει για άλλες λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Η Ένωση όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα κυνηγάει την υπόθεση του Ντομαγκόι Βίντα ωστόσο δεν είναι μόνο ένας ο σέντερ μπακ που θα αποκτηθεί.

Εδώ και καιρό οι «κιτρινόμαυροι» παλεύουν για την απόκτηση του Πλάνιτς έχοντας καταθέσει μάλιστα και πρόταση ύψους 1.300.000 ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα για την απόκτησή του.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Ισραήλ είχε υποστηρίξει ότι δεν μπορούν οι πρωταθλητές της χώρας να διατηρήσουν το Σέρβο στόπερ στο κλαμπ και μετά τους αγώνες με τον Ολυμπιακό για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα έδειχναν ότι θα μετακόμιζε στην Ελλάδα για λογαριασμό του «δικεφάλου».

Την Παρασκευή (22/7) όμως υπήρξε μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση. Κι αυτό συνέβη διότι οι οπαδοί της Μακάμπι απαίτησαν την παραμονή του Πλάνιτς στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και παράλληλα το ίδιο έπραξε και ο προπονητής Μπαράκ Μπακχάρ.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη αποφασίστηκε να διατηρηθεί ο παίκτης στο ρόστερ και η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη προς το παρόν να κοιτάξει σε άλλες λύσεις, χωρίς να αποκλείεται να υπάρξει ξανά θέμα για τον Σέρβο σέντερ μπακ προς το τέλος του καλοκαιριού.

Εξάλλου το συμβόλαιό του με την ομάδα από τη Χάιφα ολοκληρώνεται σ' έναν χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον δεν επεκταθεί, από τον προσεχή Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματεύεται με ομάδες της αρεσκείας του δίχως να μπορεί να κάνει κάτι η Μακάμπι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.