Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Νοτιοκορεάτη χαφ, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ

Ολυμπιακός: «Κλείνει» τον Νοτιοκορεάτη χαφ, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/7/2022 00:05
Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Νοτιοκορεάτη χαφ ο οποίος την τελευταία διετία έπαιξε στη Ρωσία με τη φανέλα της Ρούμπιν Καζάν. Μάλιστα έχει συμβόλαιο με το κλαμπ και για την προσεχή σεζόν, όμως έχει αποφασίσει να το διακόψει, εκμεταλλευόμενος το σχετικό δικαίωμα που του δίνει η FIFA, έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Εξάλλου στο φινάλε της περασμένης σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην ομάδα της Σεούλ στην πατρίδα του και δεν έχει καμία πρόθεση να επιστρέψει στο Καζάν.

Ο Ασιάτης μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας και οι διαπραγματεύσεις κορυφώνονται ούτως ώστε να τελειώσει οριστικά το θέμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα.

Από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» υποστηρίζουν ότι το μοναδικό πράγμα που σκέφτονται τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο επαναληπτικός της προσεχούς Τετάρτης (27/7, 22.00) με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρ' όλα αυτά την είδηση επιβεβαίωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με σχετικό tweet στο οποίο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Χουάν Ιν-Μπέομ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.