Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν: Αγόρασε με 28 εκατ τον Τελ που έχει μόλις 79' σε επίπεδο Ανδρών!

Μπάγερν: Αγόρασε με 28 εκατ τον Τελ που έχει μόλις 79' σε επίπεδο Ανδρών!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2022 15:14
Την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού, Ματάις Τελ ανακοίνωσε η Μπάγερν καταβάλλοντας στην Ρεν το ποσό των 20+8.5 εκατ. ευρώ για να την απόκτηση του.

Παίκτης της Μπάγερν είναι και επίσημα ο Ματάις Τελ. Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Ο 17χρονος, που αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης, σημείωσε μόλις 10 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ρεν, παίζοντας συγκεκριμένα μόλις 79’ λεπτά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους Βαυαρούς να δαπανήσουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνονται και μπόνους ύψους 8.5 εκατ. ευρώ.

Ο Τιλ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γαλλίας και το φετινό καλοκαίρι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης σε επίπεδο Παίδων, με τον ίδιο να ήταν αρχηγός της ομάδας. Μετράει 5 γκολ και 9 παιχνίδια με την K-17 και 5 γκολ σε 6 παιχνίδια με την K-18 των «τρικολόρ».

Όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς: «Ο Ματάιας Τιλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ένας πολύ γρήγορος, τεχνικά δυνατός και ευέλικτος επιθετικός. Με την U17 της Γαλλίας, έγινε πρωταθλητής Ευρώπης φέτος ως αρχηγός της ομάδας. Τον παρακολουθούμε για πολύ καιρό και τώρα μπόρεσε να τον πείσει να κάνει τα επόμενα σημαντικά του βήματα μαζί μας στο Μόναχο. Είμαστε περήφανοι για αυτό γιατί υπήρχαν πολλοί σύλλογοι που ήθελαν να τον υπογράψουν. Η ανάπτυξη ενός τόσο ασυνήθιστου νεαρού παίκτη είναι ένα συναρπαστικό έργο για όλους Φυσικά ο Ματάιας χρειάζεται χρόνο τώρα, χρειάζεται δέσμευση και ρυθμό. Είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά του και ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας».

Photo Credit: fcbayern.com


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.