Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνελήφθησαν τέσσερις παίκτες της Πατρονάτο μετά από επίθεση στον διαιτητή (video)

Συνελήφθησαν τέσσερις παίκτες της Πατρονάτο μετά από επίθεση στον διαιτητή (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2022 17:17
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν μετά το φινάλε του αγώνα της Μπαράκας με την Πατρονάτο για την 1η κατηγορία Αργεντινής, με τέσσερις παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας να συλλαμβάνονται μετά από επίθεση στον διαιτητή και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η «σκανδαλώδης» -όπως χαρακτηρίζεται από τα αργεντίνικα Μέσα- διαιτησία του Χόρχε Μπαλίνο στο χθεσινό παιχνίδι της Μπαράκας με την Πατρονάτο για την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, προκάλεσε την έκρηξη της φιλοξενούμενης ομάδας με το σφύριγμα της λήξης. Η Μπαράκας πήρε τη νίκη με 2-1 αλλά η Πατρονάτο διαμαρτύρεται έντονα για δύο γκολ που της ακυρώθηκαν.

Με το σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Πατρονάτο κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή και τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις.

Συγκεκριμένα τέσσερις παίκτες της Πατρονάτο (Ματίας Πάρντο, Άξελ Ροντρίγκες, Χουάν Μπαρινάγκα, Χούστο Γκιάνι) και ο προπονητής τερματοφυλάκων (Νταμιάν Γκονζάλες) συνελήφθησαν με την κατηγορία τραυματισμού, επίθεσης και αντίστασης κατά της αρχής. Η αστυνομία ενημέρωσε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας ότι ο διαιτητής και δύο γυναίκες αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση, ενώ τα τηλεοπτικά πλάνα βοήθησαν ώστε να συλληφθούν οι προαναφερθέντες.

Οι πέντε συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Εισαγγελίας, ενώ η υπόλοιπη ομάδα επέστρεψε στην Παρανά. Ακολούθησε η μεταφορά τους σε αστυνομικό τμήμα της Φλορέστα, όπου πέρασαν τη νύχτα υπό κράτηση και σήμερα (27/7) το πρωί, μεταξύ 9 και 10 ώρα Αργεντινής, ξεκίνησαν τις καταθέσεις τους ενώπιον του δικαστηρίου. Έκτοτε αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι και να επιστρέψουν στην Παρανά.




Photo Credit: ESPNArgentina

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.