Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Πολύ μεγάλη αποτυχία, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Μαρτίνς: «Πολύ μεγάλη αποτυχία, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2022 00:21
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μακάμπι Χάιφα και παραδέχτηκε πως είναι μια πολύ μεγάλη αποτυχία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στην Cosmote TV μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα (0-4):

«Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όχι παίζοντας καλά σε όλο το ημίχρονο αλλά γενικά συνεπείς στο πλάνο μας. Από στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ σε μια άτυχη στιγμή. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, αφήσαμε στον αντίπαλο πάρα πολύ χώρο, να μας πρεσάρει. Πάρα πολύ κακό το δεύτερο ημίχρονο από όλες τις απόψεις. Λαμβάνω όλη την ευθύνη για ότι δεν πήγε καλά και στα δύο παιχνίδια. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Μακάμπι ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια.

Τι φταίει και ο Ολυμπιακός έδειξε τέτοια εικόνα σ’ ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι: «Γιατί δεχτήκαμε το γκολ πάρα πολύ γρηγορά και όταν ήρθε και το 2ο γκολ η ομάδα ένιωσε πολύ έντονα την πίεση και το στρες μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να μην μπορούσε να αντιδράσει. Παίξαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο στις μεταβιβάσεις, κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του όσον αφορά πρέσινγκ και εμείς δεν είχαμε καθόλου δυνάμεις ψυχολογικά για να μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Η ομάδα χρειάζεται πολύ μεγάλη δουλειά και βελτίωση. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι που χάσαμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς αλλά επειδή υπάρχουν πολύ ακόμα στόχοι στη χρονιά, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να κοιτάξουμε το μέλλον πως μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα»

Τι πρέπει να συμπεριλαμβάνει η επόμενη μέρα: «Ο μόνος τρόπος που μπορείς να αντιδράσεις σε τόσο δύσκολη στιγμή είναι η δουλειά και η δέσμευση. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Αναλαμβάνω την ευθύνη, είναι μια μεγάλη αποτυχία αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτές τις στιγμές είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.