Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λειψία – Μπάγερν 3-5: «Χορταστικό» ματς και το Σούπερ Καπ στους Βαυαρούς για 10η φορά! (video)

Λειψία – Μπάγερν 3-5: «Χορταστικό» ματς και το Σούπερ Καπ στους Βαυαρούς για 10η φορά! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2022 23:38
Η Μπάγερν έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Λειψία αλλά πήρε τη νίκη με το «χορταστικό» 5-3 και κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ για 10η φορά στην ιστορία της και 3η διαδοχική. Προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο οι πρωταθλητές Γερμανίας έχοντας σκόρερ και τον Μανέ, μείωσαν σε 4-3 στο 89’ οι κυπελλούχοι «αγγίζοντας» το τεράστιο comeback.

Στο πρώτο της παιχνίδι στην μετά-Λεβαντόφσκι εποχή, η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε πέντε γκολ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ, επικρατώντας με 5-3 της Λειψίας στην Red Bull Arena».

Οι Βαυαροί ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 14’ ο εξαιρετικός Μουσιάλα άνοιξε το σκορ και στο 31’ έδωσε τη σκυτάλη στον Μανέ, ο οποίος συστήθηκε στους φίλους της Μπουντεσλίγκα κάνοντας το 2-0. Ο Παβάρ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 45’ και έδειχνε να μετατρέπει σε διαδικαστικό χαρακτήρα τον τελικό.

Η Λειψία που είχε μόνο μια τελική στο πρώτο μέρος με ένα μακρινό σουτ του Χέντρικς, βελτίωσε άρδην την εικόνα της μετά τη διπλή αλλαγή του Τεντέσκο, ο οποίος πέρασε τους Όλμο και Αντρέ Σίλβα. Ο τελευταίος είχε δοκάρι στο 56’ και τρία λεπτά μετά ο Χάλστενμπεργκ μείωσε σε 3-2 δίνοντας ελπίδες στους «ταύρους». Η Μπάγερν απάντησε στο 66’ με ένα τυχερό γκολ του Γκνάμπρι για το 4-1, όμως η Λειψία έκανε την αντεπίθεση της και μείωσε σε 4-3 με πέναλτι του Ενκουκού (77’) και όμορφο γκολ του Όλμο (89’).

Οι γηπεδούχοι βγήκαν όλοι μπροστά στην αναζήτηση της ισοφάρισης, όμως στο φινάλε του αγώνα ο Σανέ έφυγε στην αντεπίθεση και διαμόρφωσε το τελικό 5-3, «σφραγίζοντας» το τρόπαιο για την Μπάγερν.


Λειψία – Μπάγερν 3-5: «Χορταστικό» ματς και το Σούπερ Καπ στους Βαυαρούς για 10η φορά! (video)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.