Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Σένκεφελντ που δεν πάει Πράγα, στην αποστολή ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Σένκεφελντ που δεν πάει Πράγα, στην αποστολή ο Σπόραρ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/8/2022 20:29
Δίχως τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα ταξιδέψει στην Τσεχία ο Παναθηναϊκός για το πρώτο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας (4/8, 20.00), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ολλανδός σέντερ μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή. Αντίθετα κανονικά θα μπει στο αεροπλάνο ο Αντράζ Σπόραρ ο οποίος ενδεχομένως να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Το ευχάριστο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι υπολογίζει κανονικά στους Χουάνκαρ, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη οι οποίοι επίσης είχαν ταλαιπωρηθεί από ίωση τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι διαθέσιμος γι' αυτές τις αναμετρήσεις ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά, καθώς είχε ήδη παίξει με την Ντιναμό Κιέβου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.