Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Καταιγιστική Μπάγερν, διέλυσε με εξάρα την Άιντραχτ στην πρεμιέρα (video)

Μπουντεσλίγκα: Καταιγιστική Μπάγερν, διέλυσε με εξάρα την Άιντραχτ στην πρεμιέρα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2022 00:16
Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος διαλύοντας με 6-1 την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Δύο γκολ ο Μουσιάλα, άνοιξε λογαριασμό στην Μπουντεσλίγκα ο Μανέ.

Ο Λεβαντόφσκι έφυγε αλλά η Μπάγερν δείχνει και φέτος ότι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Γερμανία. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην Λειψία (5-3) οι Βαυαροί διέλυσαν με 6-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας τα πέντε από τα έξι γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μια καταιγιστική εμφάνιση από τους πρωταθλητές Γερμανίας και μια καθόλου ενθαρρυντική εικόνα από τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ πέντε ημέρες πριν το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η Μπάγερν άνοιξε το χορό των γκολ μόλις στο 5ο λεπτό με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ του Κίμιχ, ενώ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού ο Πάβαρ έκανε το 2-0 με σουτ εντός περιοχής εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Το 3-0 ήρθε στο 29’ όταν από βαθιά μπαλιά του Κίμιχ, ο Γκνάμπρι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και σήκωσε τη μπάλα για τον Μανέ ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0 και άνοιξε λογαριασμό στην Μπουντεσλίγκα. Έξι λεπτά μετά οι παίκτες του Νάγκελσμαν έκρυψαν την μπάλα, με τον Μανέ να δίνει δεξιά στον Μίλερ και ο τελευταίος να δίνει έτοιμο γκολ στον Μουσιάλα για το 4-0. Αυτό δεν ήταν το σκορ ημιχρόνου αφού στο 43’ ο Γκνάμπρι βγήκε σε τετ-α-τετ μετά από εκπληκτική πάσα του Μίλερ και δεν αστόχησε για το 5-0 στο ημίχρονο!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 64’ ένα κακό κοντρόλ του Νόιερ έξω από την περιοχή επέτρεψε στην Άιντραχτ να μειώσει με τον Ραντάλ. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 83’ ο Μουσιάλα πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ με πλασέ εντός περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.