Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Χάαλαντ «καθάρισε» μόνος του την Γουέστ Χαμ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Χάαλαντ «καθάρισε» μόνος του την Γουέστ Χαμ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2022 20:35
Με τον Χάαλαντ να πετυχαίνει δύο γκολ στο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και ξεκίνησε νικηφόρα την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Πρεμιέρα με το δεξί για την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Γουέστ Χαμ και διεύρυνε σε 19 ματς το εκτός έδρας αήττητο σερί της στην Πρέμιερ Λιγκ (15-4-0).

Ο Νορβηγός στράικερ απάντησε με ηχηρό τρόπο στην κριτική που είχε δεχτεί για την κακή εμφάνιση στον αγώνα του Κομιούνιτι Σιλντ την περασμένη εβδομάδα «καθαρίζοντας» με δύο δικά του γκολ τη νίκη των «πολιτών». Στο 36’ άνοιξε το σκορ μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αρεολά, ενώ στο 65’ εκτέλεσε άψογα τον Γάλλο γκολκίπερ μετά από μαγική κάθετη πάσα του Ντε Μπρόινε.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την υπεροχή σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σε μια άνευρη Γουέστ Χαμ η οποία δεν κατάφερε να βάλει κανένα πρόβλημα στους φιλοξενούμενους που έφτασαν σε μια νίκη χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.