Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ με τους Φερνάντες ο Βόλος (video)

«Καθάρισε» τον ΠΑΣ με τους Φερνάντες ο Βόλος (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2022 00:12
Με γκολ των Πάολο και Βίκτορ Φερνάντες ο Βόλος επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό και προκρίθηκε στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά «Φλόγα» όπου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Ο Βόλος ήταν ο νικητής στο δεύτερο ημιτελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ. Οι Βολιώτες επικράτησαν με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό και έκλεισαν θέση στον τελικό με τον ΟΦΗ, ο οποίος νωρίτερα νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πατούσε καλύτερα στο πρώτο 20λεπτο, ανταπεξήλθε της πίεσης που του ασκούσαν οι γηπεδούχοι και στο 16’ έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ με τον Παμλίδη αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε εξ επαφής κρατώντας το μηδέν.

Στη συνέχεια ο Βόλος ανέβασε την απόδοση του και λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (32’) πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάολο Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές αλλά έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 60’ όταν μετά από κόρνερ ο Μπαγκαλιάνης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε με το ένα χέρι. Η συνέχεια άνηκε στον Βόλο, ο οποίος στο 63’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Άλχο και τρία λεπτά μετά διαμόρφωσε το 2-0 με κοντινή προβολή του Βίκτορ Φερνάντες έπειτα από γύρισμα παρε-βάλε του Φαν Φέερτ.

Βόλος (Οσβάλντ Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης, Ματίγια, Μπαριέντος, Βίκτορ Φερνάντεθ, Πάολο Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Πριόρ, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Παμλίδης.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σούλης, Τσάβος, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Αλ. Λώλης, Τσίρης, Λιάσος, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ρίζος, N. Λώλης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.