Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιθανή η αλλαγή ημερομηνίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ

Πιθανή η αλλαγή ημερομηνίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/8/2022 13:42
Η FIFA σκέφτεται να μεταφέρει μία μέρα νωρίτερα την έναρξη του Μουντιάλ στο Κατάρ προκειμένου οι διοργανωτές να είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί στη διοργάνωση.

Παραδοσιακά το εναρκτήριο παιχνίδι σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ως συμμετέχουσα τη μία ομάδα η οποία και φιλοξενεί τη διοργάνωση. Αυτό είναι κάτι όμως που σύμφωνα με το πρόγραμμα του φετινού Μουντιάλ δεν θα συνέβαινε καθώς η Ολλανδία με τη Σενεγάλη θα αποτελούσε το ζευγάρι της επίσημης πρεμιέρας.

Ο λόγος είναι πως στο Κατάρ ετοιμάζουν μία φαντασμαγορική τελετή έναρξης με πάρα πολλά πυροτεχνήματα και γι' αυτό η εθνική τους ομάδα θα αγωνιζόταν στις 18:00, όταν και θα είχε νυχτώσει και το θέαμα θα ήταν εντυπωσιακότερο.

Η ώρα λογικά δεν πρόκειται να αλλάξει αλλά αντί για τις 21 Νοεμβρίου είναι πολύ πιθανό πλέον η πρεμιέρα να γίνει μία μέρα νωρίτερα προκειμένου το Κατάρ να είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο με αντίπαλο τον Ισημερινό. Αυτό είναι το αίτημα που σύμφωνα με το Athletic έχει στείλει το Κατάρ στη FIFA και πλέον η τελική απόφαση ανήκει στην ομοσπονδία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.